Al 130 jaar een begrip in Bemmel

Maak je dag mooier met een schoonheidsbehandeling

Neem jij de tijd om goed voor je lichaam te zorgen? Boek één van onze ontspannende behandelingen en we maken er de tijd voor. Complete ontspanning en intense verzorging. Je loopt weer stralend en fris de deur uit.

Dagelijkse verzorging

Je huid geeft onmiddellijk aan hoe goed je voor jezelf zorgt. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het is daarom van belang dat je tijd maakt voor jezelf om rust te nemen. Even heerlijk ontspannen. Met één van onze behandelingen ben je eventjes helemaal weg. Je hoeft nergens meer aan te denken en na de behandeling voel je je als herboren.

Onze specialisten stellen samen met jou een behandelplan op. Voor in de salon en voor thuis. Zo kom je tot een optimaal resultaat en een optimale verzorging. Wij bieden de volgende behandelingen:

Wil je na de behandeling een nieuwe look? Vraag het aan onze visagisten! Ze laten je zien welke kleuren het beste bij jouw stijl en huidteint passen.

Van Appeldoorn Bemmel is drogisterij, boekhandel, opticien en schoonheidssalon in één

De natuurlijke producten waar we mee werken

Tijdens de behandeling kan er gebruik gemaakt worden van Payot-producten. Payot is een cosmeticahuis uit Parijs met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van anti-aging en verzorging. Daarnaast hebben wij behandelingen met 100% biologische producten. Zoals ons salonmerk GERnétic.

Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Een mooie huid is een gezonde huid. Dat geldt vooral voor je gezicht. Je hebt dagelijks te maken met beïnvloeding van buitenaf zoals zon- en lamplicht, milieu en met het ritme van de seizoenen. Ook emoties en het natuurlijke proces van ouder worden beïnvloeden de huid van je gezicht. Daarom moet je je huid goed verzorgen en van tijd tot tijd verwennen.

De prijzen voor een behandeling zijn:

Totale anti-aging  90 min  € 85,-
Anti-rimpel 75 min  € 70,-
Liftend  75 min  € 70,-
Detox 75 min  € 70,-
Boostend 60 min  € 60,-
Hydraterend 60 min  € 60,-
Voedend 60 min  € 60,-
Zuiverend 60 min  € 60,-
Kalmerend 60 min  € 60,-
Mannen 60 min  € 60,-
Expres detox 60 min  € 60,-
Expres verzorgend 60 min  € 60,-

Pedicure

Je voeten hebben heel wat te verduren. Je loopt er de hele dag op. Bijvoorbeeld op hoge hakken of in pijnlijke schoenen. Gun je voeten een verzetje door een pedicure afspraak bij Van Appeldoorn Bemmel te boeken. Vol trots kan je daarna weer je voeten aan de wereld laten zien. Daarnaast helpt een pedicurebehandeling ook tegen pijn en geeft het extra verzorging.

Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon pedicure
Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon parrafine behandeling

Paraffinebehandeling

Je huid wordt elke dag weer blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden. Zoals kou, wind, regen, droogte en warmte. Genoeg reden om je huid eens lekker te verwennen en een opkikker te geven. Met een paraffinebehandeling geven we je huid meer hydratatie, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat. Het geeft je meteen een weldadig en ontspannen gevoel.

Hotstone Massage

Hotstone Massage is een massagevorm waarbij er hete stenen op je rug worden gelegd. Het zorgt voor complete ontspanning en een heerlijk gevoel. Hotstone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermo- en aromatherapie vanuit de gedachtegang dat geest, ziel en lichaam één zijn.

De prijzen voor een behandeling zijn:

Total body Hotstone Massage 60 min  € 50,-
Bodyscrub + Hotstone Massage 90 min  € 70,-
Bubbelbad + Hotstone Massage 90 min  € 65,-
Bubbelbad met lichttherapie + Dode Zeezout 30 min  € 15,-
Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon hotstone massage
Dode Zeezoutbehandeling

Dode Zeezouttherapie

Kies je voor een Dode Zeezoutbehandeling, dan word je ingewikkeld in een Vital Quick Wikkel. Dit stimuleert de stofwisseling en doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Het ontspant je lichaam na lichamelijke of geestelijke inspanning. Stijve spieren of gewrichten? Ook dan werkt deze behandeling herstellend en vitaliserend. Ook is de therapie geschikt als therapeutische behandeling van verschillende huidaandoeningen.

De prijzen voor een behandeling zijn:

Snelwikkel met de Dode Zeeheilaarde 90 min €  70,-
(verstevigt, ontgift, reduceert omvang)
Kuur 4 x 90 min € 240,-

 

Zonnebank

Het hele jaar door een egale bruine teint, wie wil dat nu niet? Of geef je jezelf een lekker kleurtje voor een feestje of om je huid alvast te laten wennen voor je op vakantie gaat. Een uurtje onder de zonnebank doet bovendien wonderen voor je humeur! Onder onze zonnebank word je op een verantwoorde wijze bruin. De lampen van de zonnebank verwarmen het lichaam, wat de bloedsomloop stimuleert. Daardoor verwerkt het lichaam afvalstoffen sneller en kan het bovendien een positieve bijdrage leveren op huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

De prijzen voor een zonnebanksessie zijn:

Zonnebank 15 min €   7,50
Kuur 10 x 15 min € 60,00
Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon zonnebank
Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon whirlpool

Whirlpool

Totale ontspanning: het kan in ons splinternieuwe whirlpool bad met lichttherapie. Dat geeft je een oppepper in de donkere wintermaanden. Daarnaast geniet je ook nog eens van natuurzuivere Dode Zeezout of etherische oliën.

Ook is het mogelijk om dit samen met een massage-, pedicure- of manicurebehandeling te boeken. Dan verwen je jezelf pas helemaal! Vraag onze specialistes naar alle mogelijkheden.

Suikerontharing

Suikerontharing is het ontharen van het lichaam door middel van suiker. Dat kan op alle delen van het lichaam worden toegepast. Er zijn veel voordelen aan suikerontharen:

  • het is niet warm, dus kan worden toegepast bij spataderen
  • gemakkelijk te verwijderen
  • kleeft niet aan de levende huid
  • breekt geen haren af
  • hygiënisch
  • zelfs korte haren worden verwijderd
  • langdurig resultaat

Voor meer informatie over Suikerontharen: Klik HIER.

Van Appeldoorn Bemmel Schoonheids- en Wellness salon suikerontharing