Wekenlang gladde benen met ontharingsmethode "suikerontharing"

Elke dag gladde en zachte benen, zonder dagelijks te hoeven scheren. Dat scheelt je niet alleen tijd, het voorkomt ook vervelende huidirritatie. Hoe je kunt genieten van een langdurig haarvrij resultaat? Met de ontharingsmethode "suikerontharing". Bij DA van Appeldoorn helpen we je graag met deze behandeling.

Suikerontharing bij DA Van Appeldoorn

Bij deze ontharingsbehandeling wordt gebruikgemaakt van suikerpasta. Dit is een 100% natuurlijke substantie, waardoor het zacht is voor de huid en geen irritatie veroorzaakt. Suikerontharing is dus een huidvriendelijke ontharingsmethode. De suikerpasta brengen we met de handen aan op de huid en masseren we tegen de haargroeirichting in. De pasta dringt hierdoor in de porie van de haarfollikel in.

De pasta verwijderen we vervolgens met de haarrichting mee. Hierdoor breken de haren minder snel af en is de kans op ingegroeide haren kleiner. Dit in tegenstelling tot hars dat in tegengestelde richting wordt verwijderd. Ook is hars warmer dan suikerpasta en plakt het wat meer aan de huid vast. Het voordeel van een gewone harsbehandeling is dat het sneller gaat dan suikerontharen.

Boek een behandeling.

 Er zijn veel voordelen aan suikerontharen:

  • het is niet warm, dus kan worden toegepast bij spataderen
  • gemakkelijk te verwijderen
  • kleeft niet aan de levende huid
  • breekt geen haren af
  • hygiënisch
  • zelfs korte haren worden verwijderd
  • langdurig resultaat
Boek een behandeling

De prijzen voor een behandeling zijn:

Bovenlip + kin 30 min € 30,00 Gehele gelaat 45 min € 45,00 Rug 45 min € 45,00 Rug + schouders 60 min € 60,00 Bikinilijn 30 min € 30,00 Braziliaans (dames) 30 min € 45,00 Oksels 30 min € 30,00 Borst 30 min € 30,00 Onderbenen + knie 45 min € 45,00 Hele benen 75 min € 60,- Hele benen + bikinilijn 90 min € 85,-

Meer schoonheidsbehandelingen bij DA in Bemmel

Naast suikerontharing bieden we nog veel meer behandelingen in onze schoonheidssalon.

Bekijk onze behandelingen