Van Appeldoorn Bemmel heeft voor iedereen het juiste boek

Groot Zweedse-thrillerfan? Een leuk kinderboek om de kleintjes voor te lezen? Op zoek naar het beste kookboek met de lekkerste recepten? Een tijdschrift om in het zonnetje te lezen? The Read Shop biedt uren aan leesplezier. Voor de echte boekenworm en sudokufanaat.

Uitgebreid assortiment in Bemmel

Wat is er lekkerder dan met een goed boek even de wereld vergeten? In The Read Shop hebben wij voor elke leesfanaat het juiste boek. We hebben de laatste bestsellers, moderne boeken en de klassiekers. Indien we het niet op voorraad hebben kunnen we het altijd voor je bestellen.

Weet je niet helemaal zeker waar je naar op zoek bent? Of wil je een boek aan iemand cadeau doen, maar weet je niet welke? Vraag aan een van onze teamleden of ze je willen adviseren.

Niet zo dol op lezen? Ook dan hebben we genoeg voor je in ons assortiment. Een leuke wenskaart voor een jarige bijvoorbeeld. Of kies uit ons ruime aanbod en koop een van onze tijdschriften of kantoorartikelen.

Kom langs in onze winkel

Lezen voor het jonge grut

Je kunt niet jong genoeg beginnen met lezen. Onze kinderboeken variëren van boeken om voor te lezen voor de allerkleintjes, tot Young Adult boeken.

Hebben wij het juiste boek niet in de winkel?

Je kunt bij ons ook je favoriete nieuwe boek bestellen. Dat doe je in de winkel of via de website van The Read Shop. Je laat het boek thuis of bij ons in de winkel bezorgen. Dat doe je dus letterlijk vanuit je luie stoel.